Bruk av nettleser

For best utbytte av juryeringsfunksjonen kreves en nettleser som er i stand til å utnytte hele skjermflaten som er tilgjengelig.

Fullskjermvisning

Bruk F11 i Windows eller eget menyvalg for å vise vinduet i full skjerm.

Fungerer ikke med alle versjoner av Internet Explorer og Safari.

Sist sjekket: Pr mars 2015 fungerer dette i siste utgave av Firefox, Chrome og Opera.

Fullskjermvisning Google Chrome

Fullskjermvisning endres via Hamburgerknappen -> Zoom -> Fullskjermknapp

Innstilling av fullskjerm i Google Chrome

Fullskjermvisning Firefox

Fullskjermvisning endres via Hamburgerknappen -> Fullskjerm

Fullskjermvisning Opera

Høyreklikk inne i nettsiden, og velg Start fullskjerm

Bildestørrelse

Juryeringsfunksjonen er laget for bruk av skjermer med standard HD-oppløsning på 1920 * 1080px. Det kan gjerne benyttes både lavere og høyere oppløsning, men da må valget for visningsstørrelse endres tilsvarende.

Sett visningsstørrelse (bildestørrelse) under Innstillinger -> Visningsstørrelse. For fullskjermsvisning med en HD-skjerm vil 800px være tilstrekkelig. For rask visning av bilder kan størrelsen med fordel settes ned til f.eks. 640px.

En rask internettforbindelse er påkrevet dersom store bilder ønskes vist. Reduser bildestørrelse dersom nedlasting går tregt.

Det kommer opp en melding for hvert bilde!

Ved fullskjermvisning kan det forekomme at du får melding om at du har gått over i fullskjermvisning, og noen finner det noe irriterende å måtte kvittere ut denne meldingen for hvert bilde. Dette er en melding som nettleseren din gir, og ikke noe som kommer fra nsff.no. Du må selv manuelt endre dette i din nettleser.

For Firefox kan dette gjøres ved å opprette en ny fane, skrive inn about:config i adressefeltet, Søk så etter full-screen-api.approval-required og sett verdien for dette feltet til false. Når det er gjort vil du også slippe den samme meldingen på alle andre nettsteder hvor du får opp denne meldingen.

For andre nettlesere: Se nettleserens hjemmeside, eller søk på nettet.

0.117

Do NOT follow this link!