Innlogging

Som medlem av en klubb tilsluttet NSFF har du tilgang til en rekke tjenester på nsff.no, og noen av disse krever at du er innlogget med brukernavn og passord.

1. Hvordan registrerer jeg min e-postadresse?

Dersom e-postadressen ikke er registrert må du kontakt den som er ansvarlig for medlemsregisteret i din klubb, dette er oftest kasserer eller sekretær. Vedkommende har rollen som "Registeransvarlig" og tilgang til å legge inn din e-postadresse, men kan ikke hjelpe deg med passord (se pkt 2 nedenfor). Send melding til Registeransvarlig i din fotoklubb her.

Det er viktig at du oppgir din personlige e-postadresse, og ikke en adresse som avspeiler en rolle du for tiden har i din klubb (eks: leder@minklubb.no).

2. Hvordan oppretter jeg et passord?

Oppretting av passord er kun mulig når du IKKE er innlogget. Følg anvisningen her.

Verifisering av passord skjer via e-post. Dersom din e-postadresse ikke er registrert i NSFF's medlemsregister, se pkt 1 ovenfor.

Jeg er registrert med riktig e-postadresse, men får ikke tilsendt e-post fra NSFF!

Se egen artikkel: E-post kommer ikke frem

Min klubb ønsker ikke at NSFF skal ha tilgang til min e-postadresse

NSFF har i slike tilfeller ingen e-postadresse å sende informasjon til, slik at du kan i praksis ikke logge deg inn på nsff.no. Dette er en sak du må ta opp med din klubb. Se pkt 1 ovenfor.

Sikkerhet

I NSFF er vi meget nøye med at personalia ikke kommer uvedkommende i hende. Tilgang til denne typen data er begrenset til styret i NSFF og den som er registeransvarlig i din klubb. Vi ber om forståelse for at f.eks. fødselsdato må oppgis, dette gjør det langt enklere å skille medlemmer med samme navn fra hverandre, og benyttes også for tilgang til aldersbestemte aktiviteter (f.eks. ungdomskonkurranser).

Jeg logger meg inn med riktig brukernavn og passord, men det fungerer ikke!

Se eget avsnitt om dette under Nettlesere.

0.08

Do NOT follow this link!