2018: Norgesmesterskap i film 2018

Tema: Fortellende

ID: 7321

Jury:

Juryansvarlig : Stavanger Videoklubb v/Lasse Øglænd

Jarle Bjørknes, leder
Jarle har arbeidet innen media og telekommunikasjon i hele sitt liv. De siste 24 årene som leder. Med lang erfaring fra finansiering og produksjon av kommersielle filmer, både nasjonalt og internasjonalt, samt solid forståelse for juridiske og kontraktsmessige forhold rundt forvaltning og videresalg av rettigheter, så har han en unik kompetanse innenfor filmfeltet.

Jarle har deltatt i finansieringsarbeidet på filmer som Bølgen, Pornopung, Gåten Ragnarok, Skumringslandet, Now its Dark, Kill Buljo II m.m i tillegg til å ha produsert filmer som Taking care Of Elvis, The Journey Home, History of Love m.m.

Odveig Klyve, medlem
Odveig er forfattar, gjendiktar og filmskapar. Ho har blant anna skrive ni diktsamlingar og åtte barnebøker. Dikt av Klyve er omsette til arabisk, engelsk, fransk, spansk, kinesisk, russisk, gælisk, hindi, punjabi, cannada, marrathi, oriya, malayalam,, rumensk, tysk, persisk, makedonsk, italiensk.

Odveig har og hatt manus og regi på ei rekkje kortfilmar. Filmane hennar er viste på filmfestivalar i Europa, USA og India. I 2012 debuterte ho på Statens Kunstutstilling (Haustutstillinga), og på Les Rencontres Internationales, Paris med eit videoverk. Klyve er opprinneleg frå Hardanger, men bur no i Stavanger.

Terje Paasche, medlem
Terje har vært aktiv innen Norsk Smalfilmforbund i en årrekke, og satt i en permanent jury i flere år. Han har klippet flere filmer, både kortfilmer, dokumentarer og spillefilmer samt deltatt som teknisk rådgiver ved filmskolen i Lillehammer. Terje er en erfaren filmkjenner som har deltatt som publikummer i en halv mannsalder ved kortfilmfestivalen i Grimstad.

Antall premierte arbeider: 10

Søk:

Klasse: Fiksjonsfilm

161101Harald LundsteinElverum FotoklubbMoon journey1. plass
160904Terje IdsøStavanger VideoklubbTøflene3. plass
161144Marlene BjørkFørde FotoklubbVOYAGE3. plass
161103Andreas RaknesBergen FritidsfilmereBerre ein hundAntatt
161157Andreas LangvatnAalesund SmalfilmklubbS.O.SAntatt

Klasse: Digital Fortelling

161099Harald LundsteinElverum FotoklubbSommerminnerHederlig omt.
161139Ann-Kristin HanssenNarvik KameraklubbStedet der tiden har stått stilleAntatt

Klasse: Musikkvideo

161128Roy Arild NilsenBergen FritidsfilmereGå på2. plass
161094Jan Kåre NessHaugaland FotoklubbTivoliHederlig omt.
161129Roy Arild NilsenBergen FritidsfilmereGogangAntatt

Rapporten ble sist generert 13/11-2019 kl 23:59

NSFF konkurransedatabase