Innlogging

Som medlem av en fotoklubb tilsluttet NSFF har du tilgang til en rekke tjenester på nsff.no, og noen av disse krever at du er innlogget med brukernavn og passord.

1. Hvordan registrerer jeg min epostadresse?

Dersom epostadressen ikke er registrert må du kontakt den som er ansvarlig for medlemsregisteret i din fotoklubb, dette er oftest kasserer eller sekretær. Vedkommende har rollen som "Registeransvarlig" og tilgang til å legge inn din epostadresse, men kan ikke hjelpe deg med et passord (se pkt 2 nedenfor).

Det er viktig at du oppgir din personlige epostadresse, og ikke en adresse som avspeiler en rolle du for tiden har i din fotoklubb (eks: leder@minfotoklubb.no).

Send melding til Registeransvarlig i din fotoklubb her: klubboversikt

2. Hvordan oppretter jeg et passord?

Oppretting av passord er kun mulig når du IKKE er innlogget. Følg anvisningen her: Innlogging

Verifisering av passord skjer via epost. Dersom din epostadresse ikke er registrert i NSFF's medlemsregister, se pkt 1 ovenfor.

Jeg er registrert med riktig epostadresse, men får ikke tilsendt epost fra NSFF!

Se egen artikkel: Epost kommer ikke frem

Min fotoklubb ønsker ikke at NSFF skal ha tilgang til min epostadresse

NSFF har i slike tilfeller ingen epostadresse å sende informasjon til, slik at du kan i praksis ikke logge deg inn på nsff.no. Dette er en sak du må ta opp med din fotoklubb. Se pkt 1 ovenfor.

Sikkerhet

I NSFF er vi meget nøye med at personalia ikke kommer uvedkommende i hende. Tilgang til denne typen data er begrenset til styret i NSFF og den som er registeransvarlig i din fotoklubb. Vi ber om forståelse for at f.eks. fødselsdato må oppgis, dette gjør det langt enklere å skille medlemmer med samme navn fra hverandre, og benyttes også for tilgang til aldersbestemte aktiviteter (f.eks. ungdomskonkurranser).

Jeg logger meg inn med riktig brukernavn og passord, men det fungerer ikke!

Se eget avsnitt om dette under Nettlesere

0.084

Do NOT follow this link!